FPR01 -fingeraftrykslæseren er nu tilgængelig for komfort. Det fungerer med UCM/adgang til at kommunikere med komfort. Dette er velegnet til hjem og små kontorer, som er det vigtigste marked for komfortsystemet. Hver af 16 brugere kan registrere flere fingeraftryk til genkendelse, når brugeren er godkendt. Udover at åbne den elektroniske lås kan systemet aktivere scener afhængigt af den validerede bruger.

For eksempel kan kontorlys og klimaanlæg for kontorlys og klimaanlæg tændes, og sikkerheds- og sikkerhedssystemet kan afvæbnes. For rengøringen låses døren op, og systemet afvæbnes kun på bestemte tidspunkter. Et gyldigt fingeraftryk kan også bevæge sikkerheds- og sikkerhedssystemet og slukke for alle lys, klimaanlæg og apparater inden for hjemmet og kontoret. Komfort kan ringe til programmerede telefonnumre (eller sende SMS ved hjælp af UCM/GSM -modulet), når sikkerheds- og sikkerhedssystemet er bevæbnet eller afvæbnet … grænsefladen mellem fingeraftrykslæseren og komfortcontrolleren er af RS232 eller RS485 seriel grænseflade, hvilket kun kræver en Data kabel -tv til forbindelse. Komfort overvåger kommunikationen for at modregne en alarm eller alarm, hvis kabel -tv er skåret, eller fingeraftrykslæseren er manipuleret med.

FPR01 -modulet vil være tilgængeligt i de næste par uger fra Ctech Europe Ltd.

Comfortforums.com: Fingerprintdørlåse

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.