Indsendelse af Andrew Hempall samt Colin -omkostninger – Fundet i en fredelig Derbyshire -landsby, dette sommerhus havde været ubeboet i meget mere end 20 år såvel som i det væsentlige var i det væsentlige Forlad, da de nuværende ejere tog en beslutning om at få den. Den ældste del af hytten blev oprindeligt udviklet i 1799 som en enkelt bolig, såvel som de originale pergamenttitel -gerninger viser, at huset såvel som frugtplantage blev fået til den fyrste sum af £ 60.

Før restaureringsarbejdet begyndte, omfattede stueetagen fire ekstremt mørke værelser. Nu inkluderer hjemmet to lyse modtagelsesrum, et vinterhave såvel som tre soveværelser.

Hjemmet kan prale af en ny eg -trappe sammen med egetræ indvendige døre såvel som gulvplader, der giver en fornemmelse af det traditionelle, men det skjuler hemmeligheden.

Al belysning, opvarmning, aircondition, lyd såvel som sikkerhed styres af et EIB/ KNX -system, der er noget, uanset hvor gammelt hytte. Systemets overflade er blevet meget omhyggeligt valgt til at bringe moderne livsmuligheder til bedst ‘Olde Worlde’ omgivelser.

Hvorfor valgte EIB/ KNX – masser af systemer blev tænkt på, før EIB/ KNX endte med at være det eneste praktiske valg. EIB/ KNX henvender sig til alle de intelligente krav fra et moderne hus, herunder opvarmning, afkøling, belysning, forbedret sikkerhed såvel som fjernadgang. Da EIB/ KNX er baseret på en industriel administrationsplatform, der tilbydes såvel som uændret i betragtning af at 1984, er det allerede almindeligt forstået at være absolut robust såvel som pålidelige. Med over 100 producenter såvel som meget mere end 6.000 produkter, der alle taler nøjagtigt det samme distribuerede efterretningssprog ned nøjagtigt det samme snoede parkabel, er der ingen fare for, at en enkelt producent går ud af drift såvel som at afvise reservedele for fremtiden, såvel som ingen enkelt punktkatastrofisk fiasko kan nogensinde forlade hjemmet ‘i mørke’.

Hvordan det blev installeret – ejerne gjorde meget af arbejdet med hytten over en periode på 15 måneder. De samarbejdede med en stor regional elektriker såvel som organiserede installationen omhyggeligt. Ejeren, med en ivrig teknisk viden, tog en beslutning om at håndtere idriftsættelsen selv såvel som så længe al den ‘live side’ blev udført af elektrikeren, ville hans del-P-certifikat ikke være noget problem.

Efter at have talt med en EIB -ekspertingeniør, fik han ETS (EIB/ KNX -programmeringsværktøjet) såvel som hurtigt blev trænet til EIB -partnerniveau. Han forstod, at hvis han sad fast eller bare ønsket nogle henstillinger, kunne han ringe til en regional professionel til at hjælpe, såvel som eibshop.co.uk forsynede ham med at få adgang til dele fra masser af producenter såvel som teknisk support til dem, som var afgørende under projektets program.

Klik på foto for større version

Belysning – Huset har 45 dæmpet såvel som ændrede belysningskredsløb, der kan bruges til at indstille stemninger i hvert værelse. Som enhver form for belysningsadministrationssystem gør det muligt at indstille scener til specifikke tilfælde, såvel som EIB/ KNX kan der desuden gøre det muligt at indarbejde i andre funktioner i et hus. Nogle eksempler er:

En velkomsthusfunktion, der integrerer en bevægelsessensor ved hoveddøren, så når du går ind i hjemmet om natten, lysene i gangen, landing, køkkenområde samt husholdningsrumslys automatisk. Ejerne bliver aldrig nødt til at ‘snuble’ omkring en mørk bygning med arme fulde af dagligvarer.

En ‘diskret’ scene er indstillet til soveværelserne. I soveværelset drejer den diskrete knap på væggen, landing såvel som brusebadlys på et ekstremt lavt niveau, med succes belysning af en sti der såvel som tilbage for at sikre, at de ikke unødvendigt vækker nogen person i søvn.

Simuleret belægning, hvor hjemmet gentages tidligere registrerede switch skubber såvel som blinde bevægelser, når ejerne er ude. Handlingerne afspilles med tilfældige intervaller for at give et ekstremt ægte udseende, som nogen altid er hjemme.

Et dæklys såvel som arkitektonisk belysning er programmeret til at finde på i skumringen såvel som at slukke på et tilfældigt tidspunkt sent på aftenen. Den bageste gårdsplads såvel som have har mange belysningskredsløb, der muliggør til scener om natten afhængigt af nøjagtigt, hvordan området bruges. Infrarøde gårdhaveopvarmere er blevet udviklet til havevæggene såvel som at levere varme til køligere aftener.

Billedet viser opvarmningsbelysning såvel som lyd i komforten af ​​afbryderne, der støder op til spisebordet. såvel som besætteren har matchet ‘mynte’ glasafbrydere samt et miljøvenligt glasspisebord.

Klik på foto for større version

Opvarmning og afkøling-Det 9-zone vådt gulvvarmesystem styres ved hjælp af GIRA Sensor2Plus termostatiske lysafbrydere (fjernelse af kravet til ikke-matchende standardvægtermostater såvel som lysafbrydere), samt ben HMT6 24V AC Manifold Controllers. DetHele EIB/ KNX -systemet fungerer ubesværet med at reducere temperaturerne både om natten, når alle sover såvel som et par grader lavere end typiske, når hjemmet forstås at være ubesat. Dette repræsenterer en enorm besparelse i brændstofudgifter, når du tænker over det, er en accepteret metode til at køre våde gulvsystemer konstant gennem vinteren. Termostaterne sender en proportional værdi til HMT6 -manifoldkontrollere, hvilket resulterer i en pulsbredde -moduleret åbning såvel som lukning af manifoldværdierne, så det giver ekstremt jævn temperaturretningslinje over tid.

Klik på foto for større version

De nøjagtige samme termostater administrerer ligeledes det værelse-for-værelses klimaanlæg. Hvis temperaturen stiger over sætpunktet, vil opvarmningen være blevet ændret, såvel som afkøling overtager. Ved anvendelse af en død-zone såvel som hysterese sørger termostaterne for, at opvarmningen aldrig ‘kæmper’ i klimaanlægget såvel som vice versa.

Audio – Integreret lyd, der administreres ved hjælp af EIB/ KNX -systemet, bruger musik i de primære opholdsområder såvel som badeværelserne uden bevis for nogen form for yderligere vægcontrollere eller switches. Kilden er valgt såvel som volumeniveausæt, der bruger nøjagtigt de samme lysafbrydere, der administrerer resten af ​​rumfunktionerne. Der er avanceret uden kravet om en mur fuld af innovation, der ville forkæle husets periode. Forforstærkeren såvel som kontroller fra WHD er alle centralt placeret, med aktive højttalere i lofterne, der leverer enestående støjtrykniveauer i hvert værelse.

Fjernforøgelse af adgang til – hele hjemmet kan fås adgang til en webforbindelse overalt i verden ved hjælp af GIRA HomeServer2 IP adresserbar controller. Med et væld af high end -funktioner såsom direkte opvarmning samt belysningskontrol, sikkerhedsovervågning, fjerndiagnostik, IP Cam Viewports, e -mail -transmissioner til sikkerhedsbrud eller udløste røgdetektorer, er denne Linux -baserede boks fantastisk til højere ende EIB/ KNX -projekter .

Sammenfattende kan EIB/ KNX installeres i et DIY -job med interesse for planlægning, en stor elektriker såvel som at få adgang til dele såvel som teknisk support.

Post script: Ved afslutningen af ​​jobbet kunne ejeren kunne lide EIB/ KNX så meget, at han fokuserede sit firma, Application Power Hire Ltd, med base i East Midlands, for at koncentrere sig på fuld tid på EIB/ KNX -stil samt installationer.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

KNX Fundamental Program Documentation 2020 (2. version)

31 anmeldelser

£ 10,63

Gå på Amazon

2

KNX -håndbog til hus samt bygningsstyring

18 anmeldelser

£ 18,84

Gå på Amazon

3

Knx i dybden

Ingen scoringer endnu

Gå på Amazon

Forfattere – Andrew Hempsall, af ansøgningenPower Hire Ltd, oprettet såvel som integreret EIB-systemet i hytten i dette indlæg såvel som har stor erfaring med avancerede EIB/KNX-installationer-www.aph.info

Colin Cost of Ivory Egg (UK) Limited, ekspertgrossist for en fuld række EIB samt tilknyttede produkter samt leverandør af kompetence såvel som teknisk support – www.ivoryegg.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published.