Dette blev offentliggjort til vores postliste i går aftes …

“Vi har lige introduceret vores service www.neverblinks.com, som er en ekstremt pålidelig såvel som robust webbaseret altid-på ip-kamera fjernsporingstjeneste. Med NeverBlinks kan du oprette dine kameraer på vores hjemmeside såvel som Rutinemæssig optagelse såvel som bevægelsesdetekteringssessioner uden at skulle gider at køre kameratsporingssoftwareapplikation på en computer, der håndteres af dig. Vores servere forbliver vågen 24/7 og holder dine faciliteter sikret.

Vores servere er sikre såvel som ekstremt omhyggeligt overvåget for at sikre, at vi kan sikre et ekstremt højt niveau af pålidelighed såvel som up-time. Vores bevægelsesdetektion er topklasse med et valg om at vælge det rentesato med webbrowseren. Ud over at det er en browserbaseret løsning, kræver du ikke at konfigurere nogen form for softwareapplikation, før du kommer i gang.

Vi kører i øjeblikket vores begrænsede beta, hvor du kan tilmelde dig gratis såvel som skærm op til fire kameraer. Neverblinks understøtter kameraer med mange mærker, men er kun blevet testet omhyggeligt for aksekameraer. Vi er altid der for at hjælpe dig med enhver form for supportproblemer på support@mobicules.com. Vi lover at komme tilbage inden for 24 timer, hvis du har brug for nogen form for hjælp.

Du opfordres til at bruge www.neverblinks.com. Kom i kontakt med os på support@mobicules.com for enhver form for spørgsmål, forslag eller forbedringsanmodninger, ideer eller demo -login, såvel som vi ville være mest glade for at svare dig. Når vi igen inviterer dig til at prøve www.neverblinks.com !! ”

www.neverblinks.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.