IROBOT har frigivet to nye indenlandske robotter. Connecr er en huskommunikationsrobot, der gør det muligt for far for eksempel at styre roboten fra sit kontor, køre den rundt såvel som at se såvel som at tale med dem derhjemme.

Looj er et tyndt spordrevet mekanisk ilder, der skurrer langs din regnrør, der renser dem ud.

iRobot Connecr-iRobot® Connecr er en helt ny type forbindelsesgadget designet til hektiske forældre såvel som fjerntliggende bedsteforældre, der søger højere forbindelse såvel som involvering med deres børn, børnebørn såvel som kæledyr.

Ved at kombinere det nyeste inden for webkommunikation såvel som robotteknologi giver Connecr dig næsten mulighed for at lide med dem, slægtninge såvel som kæledyr, når som helst du ønsker det. Nu kan du se, høre såvel som at interagere med dem i deres hus, som om du var der personligt.

www.irobot.com

IROBOT LOOJ-Reducer stigearbejde såvel som over-hængende under rengøring af dine tagrender. Tagrender krav om at rengøres rutinemæssigt for at forhindre vandskade, overspill såvel som isdæmninger. Plus, beskidte tagrender producerer en yngleplads til tømrermyrer, myg såvel som andre skadedyr. Nu kan du forhindre klatring samt omplacering af en stige flere gange, mens du jonglerer værktøjer såvel som at nå ud fra farlige højder. Irobot Looj gør rutinemæssig rengøring af tagrend hurtigere såvel som lettere.

www.irobot.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.