“Torus har afsløret introduktionen af ​​RM-2.5, en 2,5 Amp Power Conditioner oprettet til at installere i et enkelt rackområde-applikation. Da han først har gået ind i boligerne, kommercielle såvel som industrielle strømbehandlingsmarkeder med meget større produktudbud, der er klassificeret så meget som 100 ampere, ser Torus tilføjelsen af ​​RM-2.5 som en naturlig udvikling for virksomheden.

RM-2.5 er passende til signalniveauelementer såsom CD/DVD-afspillere, medieservere, automatiseringsprodukter samt plasma-tv’er. “Med en amerikansk markedslisteomkostninger på $ 995 er RM-2.5 prissat meget mere som et tilbehør end vores andre balsam, såvel som emballagen er bedst til dagens avancerede rackinstallationer,” kommenterede verdenssalg VP, James Garver.

Torus RM-2.5 leverer ægte isolering med tredobbelt-screenede toroidale transformatorer ud over lav kildeimpedans såvel som rigelig øjeblikkelig til stede for dagens en masse avancerede signalniveauelementer såvel som videoafspilningsudstyr. Alle Torus Power -gadgets er ultra lav støj såvel som at bruge den mest avancerede overtrykkende undertrykkelsesinnovation til rådighed. Torus RM-2.5 støttes af en 5-årig garanti såvel som vil begynde at sende til forhandlere september 2007 ″

www.toruspower.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.