et fascinerende kort fra USA for at transmittere FM fra din pc. En enkel metode til at distribuere din egen musik til radioer rundt omkring i hjemmet, selvom vi ikke er sikre på de juridiske elementer i dette (kun eksport?) …

“PCI MAX 2005 er et computerkort, der ændrer den metode, du lytter til dine MP3’er eller anden lyd via pc. Det vil effektivt ændre din pc til en FM -radiostation. Du vil være i stand til at afspille dine lyddata (CD, WAV, MP3, ægte lyd osv.) Fra din pc med radiobølger direkte til din hjemradiomodtager i det næste rum, i stuen, på tværs af din gård, i hele blokken … .Eller for hele landsbyen/den lille by. Dit krav bare en almindelig radiomodtager for at få dit signal. Den inkluderede softwareapplikation (også tilbudt på nedenstående link til en hurtig DL) kan du indstille frekvensen såvel som udgangseffekten. Du kan enten servicere din stue, have eller et helt samfund. Slip af med disse irriterende kabler.

Det har aldrig være enklere end dette. Opret dette kort på din pc, som du ville have enhver form for andet pc -kort. Opret softwareapplikation såvel som du er parat til at udsende! Softwareapplikation giver dig fuld administration over frekvens. Strøm kan ændres med en ombord jumper (lo såvel som hej indstilling). Sammen med MP3 -afspiller såvel som at arrangere plugins bliver dette en fuldstændig automatiseret radiostation! Ideel til helt automatiserede guidede ture, lille skala -reklame, trådløs link fra din pc til din stereo … Du er kun begrænset af din fantasi.

Dette er den seneste såvel som det langt bedste medlem i vores husstand med pc -baserede FM -sendere. Den har en ombord DSP -stereo -koder såvel som en DC/DC -konverter, der garanterer total undertrykkelse af støj, der kommer fra pc’en. Inkluderer indbyggede afbalancerede lydindgange såvel som en nøjagtig præ-understrømning såvel som MPX-filter. Det kan ændres til mono eller stereo ved et let klik på en museknap. Audio kan ligeledes fodres til kortet fra andre lydkilder (CD -afspillere, mixere osv.). Udgangseffekt kan ændres gennem en ombordtrimmer overalt fra fuld ned til nul.

PCI MAX 2005 kan ligeledes bruges i Stand Alone Mode! Et lille administrationssystem (LEDX) med LED -skærm kan knyttes via båndkabel -tv samt tillader visning/ændring af frekvensen uden kravet til en computer. Systemet kan ligeledes bruges med “Maxbst” 15 Watt Booster til at nå op til 5 miles eller mere! Beklager amerikanske beboere PCI-Max-senderen tilbydes kun til eksport (eller med en underskrevet formular “eksportaftale”).

PCI-MAX PC Transmitter/AMP

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.