John og jeg stirrede begge på vores stak Martha Stewart -malingsprøver og næsten samtidig gik pæren på. Hvorfor ikke have det sjovt med dem på vores postkortvæg på kontoret? En af vores foretrukne funktioner om den væg er nøjagtigt, hvor hurtigt den kan ændres med et øjeblik. Så her er hvordan ol ‘postkortvæggen dukkede ud, før vi blev farveprøven:

Og lige her er det nu, efter at vi har tilføjet nogle sjove rektangler af farve til en dejlig ændring af tempo:

Vores foretrukne videoer

Mmmmmm, jeg kan bare lide at stirre på alle de rige nuancer. Alvorligt har vi aldrig været så inspireret.

Selvfølgelig er postkortene snart tilbage, da vi gerne roterer ting rundt og holder det fascinerende derinde. Men for nu elsker vi alle de velsmagende nuancer, som vi stak op til vores glæde (for $ 0, hvilket altid er et plus).

Åh, og vi læste dem bare mod væggen (og takket være hakket, at John instruerede med hans Dremel, har de været sat), men du kunne også bruge hvid klistret tack til at holde dem på stedet, hvis du håndterer et lignende job og bekymring at de blæser rundt.

Så hvad synes I fyre? Har du en foretrukken farve ud af flokken? Har du produceret nogen gratis kunst eller anden husindretning med malingsprøver fra din regionale husforbedringsbutik? Del og del ens.

Psst- spekulerer på nøjagtigt, hvordan vi lavede vores udgivelseskorthylder? Oplev nøjagtigt hvordan her. og inspicér den fulde kontor makeover -udsættelse her.

Flere indlæg fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.