Efter 15 smerteligt langsomme dage med at vente utålmodig, tog vores køkkenombygning op igen denne mandag med ankomsten af vores udskiftning hjørneskab.

Hvilket betyder, at installationsprogrammet kunne komme over i går (lige kl. 8, ikke mindre) for at sætte det sidste kabinet (som måtte ombestilles fra Kraftmaid på grund af det faktum, at den første var baglæns). Mike Install Guy tog også sig af et par andre sidste hånd, mens han var her: tilføjede tå spark & skostøbning, udluftning af hætten gennem loftet og fastgjort den sidste del af vores hætte- alle små ting, men de lavede en verden af Forskel (beviser, at djævelen virkelig er i detaljerne).

Fortæl mig, at det ikke er en sexet hætte.

Vores yndlingsvideoer

Og på mirakuløst vis, efter et halvt dusin frustrerende telefonopkald til Stonemark Granite -folk i de sidste to uger fik vi dem faktisk til at blive enige om at komme ud senere i dag for at begynde at måle til bordpladerne (selvom vi oprindeligt fik at vide, at vi skulle vente 9 dage til).

Det betyder, at vores nye granit bordplade kun er 2-3 uger væk fra at blive installeret. Wahoo. Jeg ved, at 2-3 uger ikke nøjagtigt kvalificerer sig som “Mere”, men lad en fyr lyve for sig selv lidt, vil du?

Flere indlæg fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.