bare automatiseret har afsløret deres “Harmony-dupline” modulopbygning samt administrationssystem …

”Harmony-dupline er en splinterny belysning såvel som styringssystem fra bare automatiseret. Systemet giver total styring over belysning, sikkerhed såvel som opvarmning såvel som ligeledes integrerer et udviklet i alarmsystem. Administrer over disse kerneaspekter leverer grundlaget for en samlet klog husløsning, hvilket giver borgerne i bolig- eller erhvervsejendoms integrerede fordele ved sikkerhed, bekvemmelighed, livsstils forbedring samt energibesparende fordele samtidigt.

Appellen til Harmony-dupline er, at det er et helt alsidigt modulopbygget system, der kan installeres i både nye såvel som eksisterende hjem. En mulighed for 27 forskellige produkter kan indarbejdes i harmoni-dupline-løsningen. Harmony-dupline er bemærkelsesværdigt enkelt at konfigurere såvel som konfiguration såvel som er baseret på det pålidelige bussystem. Alsidigheden af ​​Harmony-dupline gør det meget mere tiltalende end andre systemer, såvel som sandheden, det er et kablet system, giver det samlet pålidelighed …

Da Harmony-Dupline er et modulært system, er det altid enkelt at planlægge, udvide eller ændre en installation. Betingelse af en angivet funktion kan styres såvel som tjekket ud overalt på bussen med et antal elementer samtidigt, såvel som det er enkelt at tilføje nye elementer til en funktionsadresse eller omdirigere en funktion. Muligheden for at bruge eksisterende kabling kan lette installationen med det samme. I midten af ​​systemet er Master Channel Generator, som er et centralt system, der indeholder en mikrokontroller, der udfører de foretrukne funktioner. Denne mikrokontroller konfigureres derefter til hvert privat hjem. Controlleren findes overalt i installationen såvel som hver gadget (switch -termostat eller sensor) tildeles en adresse, så den kan bestemmes af controlleren. Programmering tager placering fra en typisk pc.

Harmony-dupline er et særligt tiltalende system på grund af den æstetiske charme ved afgørende elementer såsom berøringsskærmen (billedet nedenfor). Helt harmoni-dupline leverer et bemærkelsesværdigt praktisk, men alligevel æstetisk tiltalende bundt til både installationsprogram såvel som slutbruger.

For at komme i gang med dette fuldstændigt integrerede kloge husprodukt, har Automate bare oprettet et Harmony-Dupline Starter-sæt, der inkluderer overholdelsen af ​​genstande: Master Channel Generator; 8 Metode Relay Module; 2 x 230W dimmermodul; Universal Light Switch -interface såvel som duplineprogrammør. ”

SimplyAutomate.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published.