I mennesker husker sandsynligvis, at vi nævnte ”Bed & Breakfast” -huset rundt om hjørnet fra os et par gange. Vi har beundret det i årevis. Ikke kun fordi det har en pool i jorden, en tennisbane og et picnicområde, men også fordi det bare handler om det mest fængslende udvendige. Her er et foto, vi knækkede under en snestorm sidste år:

Faktisk, da Sherry og jeg startede vores husjagt i efteråret, planlagde vi i hemmelighed om at banke på deres dør og bede ejeren om at lade os købe det. Men inden vi kunne mønstre tilliden til at marchere op til deres dørtrin, lærte vi, at en anden havde slået os til stansen. Nerven. Det var allerede solgt privat (bare et par uger før), med et tegn på “til salg” i syne.

Så da den heldige bast-, er, folk, der fangede vores drømmehus fra lige under vores næser, præsenterede sig selv ved vores bevægelige salg i sidste måned, var det lidt bittersøde (søde hovedsageligt fordi de købte omkring $ 100 i havemøbler og tæpper fra os). Men søde også fordi de var utroligt dejlige, og de inviterede os endda til en turné. Sherry havde mumlet noget ved ikke at være i stand til at dø uden at vide, hvordan det hus så ud på indersiden, så jeg var glad for, at min ikke døende partner (ja, jeg antager, at alle er ved at dø …) ville få hendes ulige hjemrelaterede ønske opfyldt.
Vores yndlingsvideoer

Og helt sikkert, som en berømthed, der er kortere personligt, undlod huset at leve op til vores intenst høje forventninger. Hvilket fik os til at elske vores fremtidige hus endnu mere for at være så perfekt, at det utilsigtet overgik selv vores “drømmehus”, når vi havde set indersiden. Forkert os ikke. Det er ikke som om det ikke var et fantastisk hus. Fordi det var. Det sprænger med makeover -potentiale og er faktisk en meget grimere “før” end vores nye (du bliver nødt til at stole på os, da vi ikke kunne klikke på billeder, men der var rystende blomstrende tapet, gamle blå tæpper, forfaldne lysarmaturer, Røde laminat bordplader osv.). Og de nye ejere vidste det. Faktisk malede de og strippede tapet, mens vi var der og fik turen (skal elske, at de er andre DIY -entusiaster). Vi er ikke i tvivl om, at de vil gøre nogle temmelig fremragende ting til det, især da de delte nogle af deres planer, da de gav os turen.

I sidste ende gik vi begge ud ved at vide, at det ikke var det rigtige hus for os, og det faktum, at det havde solgt, før vi endda havde et skud på, var det, hvordan det skulle gå. Det var ikke den åbne gulvplan, enkeltniveau og voksende familie-venligt hjem, som vi har brug for lige nu. Plus at opretholde denne græsplæne … og pool … og tennisbane er sandsynligvis ikke den nemmeste ting for forældre til en seks måneder gammel. Så ikke kun fik vi lukning, når det kommer til at undre os over “hvad kunne have været?” Hvis vi havde banket lidt før den dør, er vi også virkelig begejstrede for, at det har ejere med store planer for det søde hus, som vi altid vil omtale som “Bed and Breakfast.” Hvilket bestemt lyder bedre for os end “den, der slap væk.” Whew.

PSSST- Vi annoncerede denne uges Giveaway-vinder. Klik her for at se, om det er dig.

Flere indlæg fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.